QOMO HiteVision kosketustaulu 100'

Kysy lisää!

Tuotekuvaus

QOMO kosketustaulu on laadukas ja pitkäikäinen hankinta niin opetus- kuin yrityskäyttöön. Taulu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia oppituntien ja kokousten aiheiden havainnollistamiseen ja se toimii erinomaisesti perinteisen liitutaulun korvaajana. Liituina toimivat joko taulun mukana toimitettavat kynät - tai halutessasi oma sormesi! Taulua on saatavilla myös tussitaulun pinnalla. Käytössä taulu on viiveetön ja alumiinikennoinen pinta on kulumaton sekä erittäin kestävä.

Taululta käsin voit selata internetiä, siirtää sähköistä sisältöä taulupinnalle, muokata sitä, sekä liittää tauluesitykseen muutamalla sormen liikkeellä! Tehdyn sisällön tallennat tai lähetät vaivatta eteenpäin. Tulevaa tauluesitystä voit valmistella tietokoneellasi ennen tilaisuutta - rauhassa etukäteen. Mukana toimitettava Flow!Works-ohjelmisto tarjoaa tehokkaat ainekohtaiset työkalut opetuskäyttöön.

Tuotteen esite: Qomo QWB.pdf

Kysy tarjous

Tarkat tuotetiedot
Koko100-tuumainen
Resoluutio4096 x 4096
Vasteaika8 ms
KehysAnodisoitu alumiini
PintaMattavalkoinen / emaloitu tussitaulunpinta
Kosketusalueen koko2145 x 1159 mm
Mitat2317 x 1301 x 38 mm
TeknologiaInfrapuna
KäyttötavatKynä, karttakeppi, sormi, tietokoneen hiiri, tietokoneen näppäimistö, "näyttönäppäimistö"
Tarkkuus3 mm
Virrankulutus< 4W
Kuvasuhde16:9
YhteystapaUSB-kaapeli
Tuetut käyttöjärjestelmätMac, Windows XP, Vista, 7
Paino30 kg
Pakkaus sisältääTauluohjelmisto Flow!Works, 7m USB-kaapeli, 3 kpl kyniä, karttakeppi, pyyhin, kynäkouru, seinäkiinnikkeet

Kysy lisätietoja tästä tuotteesta! Takaisin tuotelistaukseen