Yritys

DigiLux Oy on Salossa toimiva nykyaikaiseen esitystekniikaan erikoistunut AV-alan yritys. Päätoimialanamme on maahantuoda ja markkinoida huippulaadukasta AV-tekniikkaa sekä koulu- että yritysmaailmaan. Tuotevalikoimastamme löytyykin kattava valikoima AV-tuotteita niin luokkatiloihin kuin suurempiin auditorioihin.

Yli 35 vuoden kokemus sekä halu pysyä alan nopeasti kehittyvässä kärjessä takaavat asiakkaillemme parhaan palvelun, osaamisen sekä huippu-uutuuksien saatavuuden.

Suorat ja hyvin hoidetut suhteet alan tunnetuimpiin valmistajiin ja maahantuojiin ovatkin ensiarvoisen tärkeitä huimalla vauhdilla kehittyvällä AV-alalla. Digilux Oy:n eräs päätuotteista, dokumenttikamera, edustaakin juuri huippuunsa kehitettyä audiovisuaalista tekniikkaa. Olemme solmineet sopimuksen Qomo –tuotteiden maahantuonnista Suomeen sekä muihin pohjoismaihin.

Olipa tarve sitten yksinkertaisesta lehtiötaulusta tai suuren auditorion AV-tekniikasta, niin yhdessä pystymme räätälöimään ratkaisun juuri Sinun tarpeisiisi!

Katso yhteystietomme ja sijaintimme kartalla


Ajankohtaista

18.06.2012

QOMOlta nyt 1920x1080 resoluution kosketusnäyttö!

Qomolta nyt saatavissa tyylikäs ja erittäin suorituskykyinen 21,5 tuuman kosketusnäyttö.

Lue lisää!


24.01.2012

Digilux Educa-messuilla!

Digilux osallistuu 27. – 28.1.2012  järjestettävään opetusalan valtakunnalliseen koulutustapahtumaan - Educa-messuille. Osaston löydät paikalta 1a11

Tervetuloa tapaamaan meitä ja tutustumaan tarjontaamme! 

Lue lisää!